Ons Verhaal

FENICIE CUISINE LIBANAISE

Zoals de Feniciers de eerste alfabetletters hebben uitgevonden, zo wil Fenicie sinds 2016 met authentieke Libanese recepten met de allure van nu in Purmerend, Amsterdam en omstreken uitbrengen. Ons doel is om u een Libanon te geven middels hetgeen wat ons allen aantrekt, een culinair hoogwaardig restaurant. Fenicie wilt u een rondreis bieden langs de Libanese kust in een aantrekkelijk en verrijkend avontuur. De chef-kok heeft met zijn expertise een kwalitatief hoogstaande menukaart in elkaar gezet. De echte Libanese keuken. De Libanese keuken van Fenicie waarbij schoonheid – kracht – waardigheid – kwaliteit onze kernwaarden zijn. Libanezen staan bekend om hun befaamde ˜mazza” Mazza is afgeleid van het Arabische woord ˜mazmez”” en staat voor ˜smullen en genieten”. In Libanon is het gebruikelijk dat de hele tafel gevuld is met verschillende mazza. Deze mazza variëren van vlees, vis, vegetarisch tot vegan. Zodat elke gast aan tafel de samenhorigheid ervaart op de voor hem/haar meest prettige manier.

                                                                  Huisregels 

Reserveringen: Maak indien mogelijk een reservering om teleurstelling te voorkomen. We zullen ons best doen om tegemoet te komen aan u wensen zonder reservering,

maar kunnen dit niet altijd garanderen.

Dresscode: Wij hanteren een dresscode van smart-casual. Wij wensen graag dat onze gasten netjes gekleed zijn voor een prettige eetervaring voor u allen in ons restaurant. Petjes, caps, jogging kleding. of slippers zijn bij ons niet toegestaan. 

Muziek: Gedurende het diner spelen wij muziek voor u af wat volgens ons bij ons concept pas. Zodat u heerlijk kunt genieten van een Mediterrane sfeer. Op de dagen vrijdag en zaterdag zetten we na 21:30 uur de muziek wat harder en dimmen we de lichten om een fantastische avond sfeer voor u te creeëren onder het genot van een drankje.

Roken: Ons restaurant hanteert een rookvrij beleid. Roken is alleen toegestaan op aangewezen buitenruimtes.

Feedback: We waarderen feedback van onze gasten. Als je suggesties, opmerkingen of klachten hebt, laat het ons dan weten, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in ons restaurant

Onder de 18 serveren wij u geen alcohol. 

Indien de situatie erom vraagt, in geval van calamiteiten dient u altijd de instructies van het personeel te volgen. 

 

Tafel Reserveren

Reserveren kunt u heel gemakkelijk doen.

Vul uw gegevens in en klik op reserveren.

Als de reservering goedgekeurd wordt, krijgt u hierover bericht.

U kunt ons ook bellen: 0299 416 437

of E-mail sturen naar: purmerend@fenicie.nl

Mirjam G
Verrukkelijk!

"Alles maar dan ook echt alles was verrukkelijk! We hadden het chef’s menu genomen (velen met ons). Ik kan hier wel iedere dag eten."

Niels Maas
Perfect!

"Ik heb hier heerlijk gegeten, dit keer het chefs menu gekozen veel voorafjes om te smullen! zoals altijd ook goede service, en leuke ontspannen sfeer. Zeker een aanrader"

Ellen
Shared dining

"Heerlijk gegeten. Ruim voldoende, we hadden het menu van de chef. Veel verschillende kleine hapjes, warm en koud. Leuk om met het gehele gezelschap te delen."

Lex Diegelmann
27 reviews

"Het eten is heerlijk, de bediening goed en beleefd. De kok houdt rekening met je wensen en komt ook nog persoonlijk informeren of hij je wensen goed begrepen heeft. Kortom, wij komen regelmatig met plezier langs."

Marc Sijbrands
84 reviews

"Echt een ontzettend fijn restaurant. De bediening was van zeer hoge klasse (zo voelde het voor ons in ieder geval). We hebben goed gegeten en gekozen voor een verassingsmenu. Dit beviel ons erg goed!"

Jiska Kopmeiners
29 reviews

"Heerlijk gegeten! Veel keuze. De hoemoes was zo ontzettend lekker dat ik daar zeker voor terug ga komen. De dames van de bediening waren erg vriendelijk. "

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

MAAK KENNIS MET DE LIBANESE KEUKEN

LIGGING

Fenicie is een sharing restaurant gelegen in de mooie stad Purmerend. Voor vragen kunt u altijd met ons contact opnemen.

VOLG ONS

U kunt ons ook volgen op sociale media. Klik hieronder op één van de buttons om op onze sociale media terecht te komen!

FENICIE PURMEREND

Willem Eggertstraat 143

1441CH Purmerend

Navigeer naar Fenicie Purmerend

0299 416 437

purmerend@fenicie.nl

Openingstijden  

Woensdag t/m Zondag 12:00 - 00:00 keuken tot 21:30 uur

 

Halal