ONS VERHAAL

“Schoonheid, kracht, waardigheid & kwaliteit is wat Fenicie uniek maakt”

Ons Verhaal

FENICIE LIBANEES RESTAURANT

Zoals de Feniciers de eerste alfabetletters hebben uitgevonden, zo wil Fenicie sinds 2016 met authentieke Libanese recepten met de allure van nu in Purmerend, Amsterdam en omstreken uitbrengen. Ons doel is om u een Libanon te geven middels hetgeen wat ons allen aantrekt, een culinair hoogwaardig restaurant. Fenicie wilt u een rondreis bieden langs de Libanese kust in een aantrekkelijk en verrijkend avontuur. De chef-kok heeft met zijn expertise een kwalitatief hoogstaande menukaart in elkaar gezet. De echte Libanese keuken. De Libanese keuken van Fenicie waarbij schoonheid – kracht – waardigheid – kwaliteit onze kernwaarden zijn. Libanezen staan bekend om hun befaamde ˜mazza” Mazza is afgeleid van het Arabische woord ˜mazmez”” en staat voor ˜smullen en genieten”. In Libanon is het gebruikelijk dat de hele tafel gevuld is met verschillende mazza. Deze mazza variëren van vlees, vis, vegetarisch tot vegan. Zodat elke gast aan tafel de samenhorigheid ervaart op de voor hem/haar meest prettige manier.

Tafel Reserveren

Reserveren kunt u heel gemakkelijk doen.
Vul uw gegevens in en klik op reserveren.
Als de reservering goedgekeurd wordt, krijgt u hierover bericht.

U kunt ons ook bellen: 0299 416 437
of E-mail sturen naar: purmerend@fenicie.nl

Bekijk onze Afhaal video!

Fenicie Purmerend

RECENSIES & ERVARINGEN

Libanees restaurant Purmerend Google en Tripadvisor recensies

Lia Taman
13 reviews

"Geweldig restaurant heerlijke gerechten en de smaken zijn zo heerlijk! Ik raad het een ieder aan om hier eens te gaan eten."

Corinne Eckes
66 reviews

"Heerlijk gegeten. Keuze tussen menu ( verschillende opties) en a la carte eten. Wij hadden nog nooit Libanees gegeten dus om eea te leren kennen hebben wij voor een menu gekozen. Erg lekker gegeten. Wij komen hier zeker nog eens terug!"

Gwen Slobbe
28 reviews

"Hele leuke kennismaking met de libanese keuken. Iets wat je niet snel eet. Ideaal voor vegatariers, veel keuzes. Goede bediening die veel weet te vertellen over de gerechten. Lekker gegeten en goede service."

Mirjam G
Verrukkelijk!

"Alles maar dan ook echt alles was verrukkelijk! We hadden het chef’s menu genomen (velen met ons). Ik kan hier wel iedere dag eten."

Niels Maas
Perfect!

"Ik heb hier heerlijk gegeten, dit keer het chefs menu gekozen veel voorafjes om te smullen! zoals altijd ook goede service, en leuke ontspannen sfeer. Zeker een aanrader"

Ellen
Shared dining

"Heerlijk gegeten. Ruim voldoende, we hadden het menu van de chef. Veel verschillende kleine hapjes, warm en koud. Leuk om met het gehele gezelschap te delen."

Lex Diegelmann
27 reviews

"Het eten is heerlijk, de bediening goed en beleefd. De kok houdt rekening met je wensen en komt ook nog persoonlijk informeren of hij je wensen goed begrepen heeft. Kortom, wij komen regelmatig met plezier langs."

Marc Sijbrands
84 reviews

"Echt een ontzettend fijn restaurant. De bediening was van zeer hoge klasse (zo voelde het voor ons in ieder geval). We hebben goed gegeten en gekozen voor een verassingsmenu. Dit beviel ons erg goed!"

Jiska Kopmeiners
29 reviews

"Heerlijk gegeten! Veel keuze. De hoemoes was zo ontzettend lekker dat ik daar zeker voor terug ga komen. De dames van de bediening waren erg vriendelijk. "

LIGGING

Fenicie is een culinair hoogstaand restaurant gelegen in de mooie stad Purmerend. Voor vragen kunt u altijd met ons contact opnemen.

VOLG ONS

U kunt ons ook volgen op sociale media. Klik hieronder op één van de buttons om op onze sociale media terecht te komen!

FENICIE PURMEREND

Willem Eggertstraat 143

1441CH Purmerend

Navigeer naar Fenicie Purmerend

0299 416 437

purmerend@fenicie.nl

Openingstijden

Maandag & Dinsdag: Gesloten

Woensdag t/m Zondag:

12:00 t/m 20:00 uur (keuken open tot 19:50 uur)

Halal