Libanees Restaurant Purmerend

“Maak kennis met de Libanese keuken” Fenicie Purmerend

Libanees Restaurant

FENICIE

Welkom op de website van Fenicie, op onze website vindt u diverse informatie over ons restaurant. Ons restaurant biedt ruimte aan 100 gasten. Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Beste Gasten,

“Welkom terug! We zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen.
We zullen de komende periode wel aangepaste openingstijden hanteren.

Maandag & Dinsdag : Gesloten
Woendag t/m Zondag 12:00 t/m 00:00 uur (keuken open tot 21:30 uur)

We verzoeken jullie wel vriendelijk zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, De overheid en restaurant Fenicie, zo kunnen we er met z’n allen een leuke tijd van maken.

Take Away: De take away service zullen we gewoon mee verder gaan, in Amsterdam is er ook bezorging mogelijk via Uber Eats binnen 3 km.

Mazza's

MAZZA’S

Mazza’s zijn Libanese stijl tapas gerechtjes geniet van mooie smaken, geuren en kleuren gezellig met je vrienden of familie.

Verse ingrediënten

Verse ingrediënten

De kwaliteit van verse kruiden en specerijen waar ons team zich dag in dag uit op focust vindt je terug in de heerlijke smaken van onze gerechten

Service gericht

SERVICE GERICHT

De kracht van goede service, de gastvrijheid die wij in Libanon kennen willen wij hier laten ervaren. U bent van harte welkom !

Houtskool grill

HOUTSKOOL GRILL

Vlees, Vis en vegetarische gerechten bereiden wij met veel liefde en nauwkeurigheid voor u klaar op onze houtskool grill.

Tafel Reserveren

Reserveren kunt u heel gemakkelijk doen.
Vul uw gegevens in en klik op reserveren.
Als de reservering goedgekeurd wordt, krijgt u hierover bericht.

U kunt ons ook bellen: 0299 416 437
of E-mail sturen naar: purmerend@fenicie.nl

Fenicie Video

BEKIJK ONZE VIDEO

Libanees restaurant Purmerend

RECENSIES & ERVARINGEN

Libanees restaurant Purmerend Google en Tripadvisor recensies

Lia Taman
13 reviews

"Geweldig restaurant heerlijke gerechten en de smaken zijn zo heerlijk! Ik raad het een ieder aan om hier eens te gaan eten."

Corinne Eckes
66 reviews

"Heerlijk gegeten. Keuze tussen menu ( verschillende opties) en a la carte eten. Wij hadden nog nooit Libanees gegeten dus om eea te leren kennen hebben wij voor een menu gekozen. Erg lekker gegeten. Wij komen hier zeker nog eens terug!"

Gwen Slobbe
28 reviews

"Hele leuke kennismaking met de libanese keuken. Iets wat je niet snel eet. Ideaal voor vegatariers, veel keuzes. Goede bediening die veel weet te vertellen over de gerechten. Lekker gegeten en goede service."

Mirjam G
Verrukkelijk!

"Alles maar dan ook echt alles was verrukkelijk! We hadden het chef’s menu genomen (velen met ons). Ik kan hier wel iedere dag eten."

Niels Maas
Perfect!

"Ik heb hier heerlijk gegeten, dit keer het chefs menu gekozen veel voorafjes om te smullen! zoals altijd ook goede service, en leuke ontspannen sfeer. Zeker een aanrader"

Ellen
Shared dining

"Heerlijk gegeten. Ruim voldoende, we hadden het menu van de chef. Veel verschillende kleine hapjes, warm en koud. Leuk om met het gehele gezelschap te delen."

Lex Diegelmann
27 reviews

"Het eten is heerlijk, de bediening goed en beleefd. De kok houdt rekening met je wensen en komt ook nog persoonlijk informeren of hij je wensen goed begrepen heeft. Kortom, wij komen regelmatig met plezier langs."

Marc Sijbrands
84 reviews

"Echt een ontzettend fijn restaurant. De bediening was van zeer hoge klasse (zo voelde het voor ons in ieder geval). We hebben goed gegeten en gekozen voor een verassingsmenu. Dit beviel ons erg goed!"

Jiska Kopmeiners
29 reviews

"Heerlijk gegeten! Veel keuze. De hoemoes was zo ontzettend lekker dat ik daar zeker voor terug ga komen. De dames van de bediening waren erg vriendelijk. "

LIGGING

Fenicie is een culinair hoogstaand restaurant gelegen in de mooie stad Purmerend. Voor vragen kunt u altijd met ons contact opnemen.

VOLG ONS

U kunt ons ook volgen op sociale media. Klik hieronder op één van de buttons om op onze sociale media terecht te komen!

FENICIE PURMEREND

Willem Eggertstraat 143
1441CH Purmerend

Navigeer naar Fenicie Purmerend

0299 416 437

purmerend@fenicie.nl

Openingstijden
Maandag & Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Zondag:
12:00 t/m 00:00 uur (keuken open tot 21:30 uur)

Halal