Libanees Restaurant Amsterdam

“Maak kennis met de Libanese keuken” Fenicie Amsterdam

Libanees Restaurant

FENICIE

Welkom op de website van Fenicie, op onze website vindt u diverse informatie over ons restaurant. Ons restaurant biedt ruimte aan 100 gasten. Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Beste Gasten, Relaties.

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen vanuit onze regering zijn wij genoodzaakt om onze openingstijden aan te passen.

Wij zijn met ingang van morgen alleen open voor afhaal.

Woensdag t/m zondag van vanaf 16:00 tot 20:00

Indien mogelijk graag telefonisch vooraf te bestellen op 020 7768055. Zo voorkomt u dat u moet wachten.

Een veel omvattend maatregel die van invloed is op velen en zeker voor ons. Wij wensen u alle sterkte in deze moeilijke en onzekere periode en hopen u snel weer te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Fenicie

Mazza's

MAZZA’S

Mazza’s zijn Libanese stijl tapas gerechtjes geniet van mooie smaken, geuren en kleuren gezellig met je vrienden of familie.

Verse ingrediënten

Verse ingrediënten

De kwaliteit van verse kruiden en specerijen waar ons team zich dag in dag uit op focust vindt je terug in de heerlijke smaken van onze gerechten

Service gericht

SERVICE GERICHT

De kracht van goede service, de gastvrijheid die wij in Libanon kennen willen wij hier laten ervaren. U bent van harte welkom !

Houtskool grill

HOUTSKOOL GRILL

Vlees, Vis en vegetarische gerechten bereiden wij met veel liefde en nauwkeurigheid voor u klaar op onze houtskool grill.

Tafel Reserveren

Reserveren kunt u heel gemakkelijk doen.
Vul uw gegevens in en klik op reserveren.
Als de reservering goedgekeurd wordt, krijgt u hierover bericht.

U kunt ons ook bellen: 020 7768055
of E-mail sturen naar: amsterdam@fenicie.nl

Fenicie Video

BEKIJK ONZE VIDEO

Libanees restaurant Amsterdam

RECENSIES & ERVARINGEN

Libanees restaurant Amsterdam Google en Tripadvisor recensies

Djenna Van beek
1 review

"Vorige week geluncht en gisteren gedineerd. Wat een prachtige restaurant, met een uitstekende service en van hoog kwaliteit eten. Ga zo door , jullie hebben een vaste klant erbij."

Herbert von Meijenfeldt
174 reviews

"We gingen naar Paradiso en hadden wat weinig tijd. De ober raadde ons een menu aan en dat hebben we ongezien gekozen. We kregen veel en erg goede mezze. Alles was vers en met zorg bereid. Ook een prima stuk lamsvlees. Dronken een Libanees biertje en een glas Libanese chardonnay. Aanrader!"

Pascal Lindelauf
5 reviews

"Met vegetarische gasten bij Fenicie gaan eten en we hebben allemaal heel erg genoten. Los van het heerlijke eten, was ook de bediening en entourage top. Al met al zeer voor herhaling vatbaar."

Ekrem De La Crème
Amazing food!

"Het eten was heerlijk en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Voor twee personen waren twee mezzes en een hoofdgerecht voldoende. Het vlees was lekker mals en de dressing verrukkelijk. Ik ga hier zeker vaker komen!"

Ramin Mamedov
Super lekker gegeten

"Zojuist echt top gegeten hier met vrienden. Midden in t centrum. Maar eten was zo lekker. Ik kom hier nog zeker terug. Salades en wijnen. Niet normaal lekker! vooral een salade met rode dingen erin."

Adinda N
Heerlijk gegeten!

"Gisteravond voor het eerst gegeten bij Fenicie! Eerste keer Libanese keuken, werkelijk heerlijk! Veel aandacht voor ingrediënten en details. Het personeel was erg vriendelijk en legden zowel het concept als de diverse hapjes uit."

Diana Martin
4 reviews

"Afgelopen wekend met mijn familie bij Fenicie gegeten. Personeel was heel attent en nam alle tijd om alles uit te leggen. Het eten was heerlijk en ook nog ideaal voor vegetariërs."

Emre Çetinkaya
1 review

"Top locatie, top tent, top personeel en top eten. Alles wat je zoekt en verwacht van een restaurant voldoet Fenicie aan. Kwaliteit, service, smaak, glimlach, gast vrijheid, ruime menu. Super. Beste mensen houden zo en veel succes met deze prachtige zaak en tot snel!"

Jim Frielink
6 reviews

"Zeer mooi restaurant! Zeer gevarieerd eten dat vooral erg lekker is. Het personeel is vriendelijk en had meer dan voldoende aandacht voor ons. De prijzen zijn zeer redelijk, zeker gezien de locatie. Toetjes zijn ook een aanrader! Kom hier zeker terug."

MAAK KENNIS MET DE LIBANESE KEUKEN

LIGGING

Ons Libanees restaurant is gelegen aan het Leidseplein te Amsterdam naast Film theater Pathe City.

VOLG ONS

U kunt ons ook volgen op sociale media. Klik hieronder op één van de buttons om op onze sociale media terecht te komen!

FENICIE AMSTERDAM

Kleine Gartmanplantsoen 11-H
1017RP Amsterdam

Navigeer naar Fenicie Amsterdam

020 7768055

amsterdam@fenicie.nl

Openingstijden
Zondag t/m donderdag:
12:00 tot 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag:
12:00 t/m 23:00 uur

Halal