Libanees Restaurant Amsterdam

“Maak kennis met de Libanese keuken” Fenicie Amsterdam

Libanees Restaurant

FENICIE

Welkom op de website van Fenicie, op onze website vindt u diverse informatie over ons restaurant. Ons restaurant biedt ruimte aan 100 gasten. Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Beste Gasten,

“Welkom terug! We zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen.
We zullen de komende periode wel aangepaste openingstijden hanteren.

Maandag & Dinsdag : Gesloten
Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 23:00

We verzoeken jullie wel vriendelijk zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, De overheid en restaurant Fenicie, zo kunnen we er met z’n allen een leuke tijd van maken.

Take Away: De take away service zullen we gewoon mee verder gaan, in Amsterdam is er ook bezorging mogelijk via Uber Eats binnen 3 km.

Mazza's

MAZZA’S

Mazza’s zijn Libanese stijl tapas gerechtjes geniet van mooie smaken, geuren en kleuren gezellig met je vrienden of familie.

Verse ingrediënten

Verse ingrediënten

De kwaliteit van verse kruiden en specerijen waar ons team zich dag in dag uit op focust vindt je terug in de heerlijke smaken van onze gerechten

Service gericht

SERVICE GERICHT

De kracht van goede service, de gastvrijheid die wij in Libanon kennen willen wij hier laten ervaren. U bent van harte welkom !

Houtskool grill

HOUTSKOOL GRILL

Vlees, Vis en vegetarische gerechten bereiden wij met veel liefde en nauwkeurigheid voor u klaar op onze houtskool grill.

Tafel Reserveren

Reserveren kunt u heel gemakkelijk doen.
Vul uw gegevens in en klik op reserveren.
Als de reservering goedgekeurd wordt, krijgt u hierover bericht.

U kunt ons ook bellen: 020 7768055
of E-mail sturen naar: amsterdam@fenicie.nl

Libanees Restaurant Amsterdam Fenicie

Fenicie Video

BEKIJK ONZE VIDEO

Libanees restaurant Amsterdam

RECENSIES & ERVARINGEN

Libanees restaurant Amsterdam Google en Tripadvisor recensies

Djenna Van beek
1 review

"Vorige week geluncht en gisteren gedineerd. Wat een prachtige restaurant, met een uitstekende service en van hoog kwaliteit eten. Ga zo door , jullie hebben een vaste klant erbij."

Herbert von Meijenfeldt
174 reviews

"We gingen naar Paradiso en hadden wat weinig tijd. De ober raadde ons een menu aan en dat hebben we ongezien gekozen. We kregen veel en erg goede mezze. Alles was vers en met zorg bereid. Ook een prima stuk lamsvlees. Dronken een Libanees biertje en een glas Libanese chardonnay. Aanrader!"

Pascal Lindelauf
5 reviews

"Met vegetarische gasten bij Fenicie gaan eten en we hebben allemaal heel erg genoten. Los van het heerlijke eten, was ook de bediening en entourage top. Al met al zeer voor herhaling vatbaar."

Ekrem De La Crème
Amazing food!

"Het eten was heerlijk en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Voor twee personen waren twee mezzes en een hoofdgerecht voldoende. Het vlees was lekker mals en de dressing verrukkelijk. Ik ga hier zeker vaker komen!"

Ramin Mamedov
Super lekker gegeten

"Zojuist echt top gegeten hier met vrienden. Midden in t centrum. Maar eten was zo lekker. Ik kom hier nog zeker terug. Salades en wijnen. Niet normaal lekker! vooral een salade met rode dingen erin."

Adinda N
Heerlijk gegeten!

"Gisteravond voor het eerst gegeten bij Fenicie! Eerste keer Libanese keuken, werkelijk heerlijk! Veel aandacht voor ingrediënten en details. Het personeel was erg vriendelijk en legden zowel het concept als de diverse hapjes uit."

Diana Martin
4 reviews

"Afgelopen wekend met mijn familie bij Fenicie gegeten. Personeel was heel attent en nam alle tijd om alles uit te leggen. Het eten was heerlijk en ook nog ideaal voor vegetariërs."

Emre Çetinkaya
1 review

"Top locatie, top tent, top personeel en top eten. Alles wat je zoekt en verwacht van een restaurant voldoet Fenicie aan. Kwaliteit, service, smaak, glimlach, gast vrijheid, ruime menu. Super. Beste mensen houden zo en veel succes met deze prachtige zaak en tot snel!"

Jim Frielink
6 reviews

"Zeer mooi restaurant! Zeer gevarieerd eten dat vooral erg lekker is. Het personeel is vriendelijk en had meer dan voldoende aandacht voor ons. De prijzen zijn zeer redelijk, zeker gezien de locatie. Toetjes zijn ook een aanrader! Kom hier zeker terug."

MAAK KENNIS MET DE LIBANESE KEUKEN

LIGGING

Ons Libanees restaurant is gelegen aan het Leidseplein te Amsterdam naast Film theater Pathe City.

VOLG ONS

U kunt ons ook volgen op sociale media. Klik hieronder op één van de buttons om op onze sociale media terecht te komen!

FENICIE AMSTERDAM

Kleine Gartmanplantsoen 11-H
1017RP Amsterdam

Navigeer naar Fenicie Amsterdam

020 7768055

amsterdam@fenicie.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zondag:
12:00 tot 23:00 uur

Halal