Groepen & evenementen

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsuitje, evenement of iets anders? Dan is het natuurlijk supergezellig om met een groep in Purmerend te dineren of te lunchen.

Libanese culinaire reis

Groepen & evenementen

Organiseer jij binnenkort een groepsuitje voor je vrienden, familie of collega’s? Dan is het natuurlijk supergezellig om met een groep in Purmerend te dineren of te lunchen. Het is zeker de manier om je avond af te sluiten of te beginnen! Het kan alleen, zeker met een grote groep, best lastig zijn om de juiste locatie te vinden. Natuurlijk ben je op zoek naar een sfeervol restaurant om te dineren met een groep in Purmerend. Een uniek restaurant voor een groepsdiner in Purmerend? Maak dan snel kennis met Libanees Restaurant Fenicie!

Fenicie
Fenicie
De ideale plek

In hartje Purmerend

Fenicie is een gezellig restaurant in het hart van het oude centrum van Purmerend. Met ongeveer 20 minuten reistijd ben je er vanuit Amsterdam. Erg handig dus als je een groepsdiner of andere gelegenheid in Purmerend wilt combineren met een activiteit zoals het bezoeken van een voorstelling of het ontdekken van het Purmerendse nachtleven aan de Koemarkt. Daarnaast is Fenicie gelegen in een prachtig pand, waar je vanaf het terras optimaal kunt genieten midden in de charmes van het oude centrum.

Stel een vraag

Reserveren kunt u heel gemakkelijk doen. Vul uw gegevens in en klik op ‘reserveren’. Als de reservering goedgekeurd wordt, krijgt u hierover bericht.

Telefoon

0299 416 437

E-mail

purmerend@fenicie.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Groepsdiner in Purmerend

Maak kennis met de libanese keuken

Groepsdiner in Purmerend

Fenicie is een sharing restaurant gelegen in de mooie stad Purmerend. Voor vragen kunt u altijd met ons contact opnemen.

Dineren of lunchen
Sfeervol restaurant
Groepsdiner in Purmerend
Private room

Gemakkelijk reserveren

Het restaurant

Het is mogelijk om met groepen te borrelen en/of dineren in het restaurant van Fenicie Naast een formeel zit-gedeelte van 120 gasten, eigen bar en wc-ruimte.

De private room

De private room leent zich uitstekend voor bijeenkomsten voor kleinere groepen, zoals diners, vergaderingen en borrels. Hiernaast is het mogelijk de deuren naar het restaurant open te zetten en de private room als extra ruimte bij het restaurant te betrekken. De private room beschikt over een eigen bar, wc-ruimte en voorbereidingen keuken voor borrelhapjes en of sandwiches.
Werken bij Fenicie

764+ beoordelingen

Reviews

Geweldig!
4,5
Gebaseerd op 764+ recensies van